Volvo review

Lease of koop jouw Volvo 

Steeds meer mensen kiezen voor een Volvo. Volvo staat bekend als een van de veiligste en meest betrouwbare automerken. Verder is een Volvo elegant en biedt dit merk een ruime keuze aan luxueuze én betaalbare modellen. Het is natuurlijk niet voor niets dat Volvo het ‘huismerk’ is van de Nederlandse koninklijke familie.

Volvo lease zakelijk

Voordelen van Volvo leasen

Een Volvo leasen biedt verscheidene voordelen.

1. Volvo staat bekend vanwege de hoge veiligheid die dit merk garandeert. Met een Volvo weet je zeker dat je veilig over straat gaat en in de sterkste auto zit die er op de markt verkrijgbaar is.

2. Je kunt kiezen voor vele variaties van jouw favoriete Volvo. Je betaalt hierbij een vaste rente en weet ook precies welk vast bedrag je per maand in termijnen aflost. Wanneer je een ondernemer bent, betekent voor jou: slim investeren zonder verlies van liquiditeit. Uiteindelijk wordt je zelf economische eigenaar van de Volvo die je geleased hebt.

3. Je kunt een Volvo bij veel maatschappijen leasen tegen een voordelig rentetarief. Een tarief dat aanzienlijk lager ligt dan bij de dure reguliere banken. Verder weet je van tevoren welk bedrag je elke maand aan je auto besteedt en wordt je niet verrast door bijkomende onkosten. Je verzekering, het onderhoud, de APK en onderhoud in het geval van schade kunnen in een leasecontract opgenomen worden. Zo ben je ervan verzekerd dat je alleen de benzine betaalt.

4. Volvo is een merk dat zich richt op alle doelgroepen, van vermogend tot minder draagkrachtig. Daarom biedt Volvo tal van modellen aan, van luxueuze leaseauto’s tot voordelige Volvo-stadsauto’s. Volvo is, kortom, bereikbaar voor iedereen. Zo kun je al een Volvo S50 stationwagon leasen voor maar 109 euro per maand. Dat is nog eens voordelig!

5. Volvo auto’s kun je zowel nieuw als tweedehands leasen. Kies je voor een occasion, dan kun je flink besparen op je maandbedrag. Maar tegelijk rijd je nog steeds in een uitstekend onderhouden en kwalitatief superieure auto, waar je prima mee voor de dag kunt komen op een zakelijke afspraak.

Lease of koop nu jouw ideale Volvo bij ons

Kies nu voor jouw favoriete Volvo. Bij auto.nl kies je eenvoudig en snel – gewoon online – een mooie Volvo auto uit. Dit kan zowel een nieuw model zijn of een occasion. Het is maar net wat jouw wensen zijn. In beide gevallen krijg je een prachtige auto van superieure kwaliteit geleverd tegen uiterst scherpe prijzen. Laat je verrassen door ons aanbod en wees er snel bij! Doordat auto.nl digitaal werkt, kan dit bedrijf een auto tegen veel voordeligere tarieven aanbieden dan een reguliere ban ken veel andere leasebedrijven. Profiteer hiervan en bezoek nu onze website, dan rijd jij binnenkort in een fraaie, stijlvolle en veilige Volvo naar je volgende afspraak.

volvo review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *