Kies voor een betrouwbare auto met de Volkswagen!

Volkswagen Up lease

Een auto is onmisbaar wanneer je veel onderweg bent. Dan is Volkswagen een zeer geschikte auto met een hoge betrouwbaarheid. Wanneer je de Volkswagen leaset ben je bovendien veel gunstiger uit dan geld lenen om een auto aan te schaffen!
Volkswagen Up lease

Voordelen van het leasen van een Volkswagen

Volkswagen staat voor Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Een zeer geschikt auto voor iedereen!

1. Kies je voor een Volkswagen, dan heb je een grote keuze aan voertuigen waarmee je aan kunt komen op een afspraak of waarmee je snel bestellingen kunt leveren. Afhankelijk van jouw voorkeur, is er altijd een Volkswagen die het werk gedaan krijgt.

2. Financial lease is ideaal voor zowel MKB’ers als startende ondernemers. Zeker omdat de voorwaarden voor een lening bij een bank vaak niet zo gunstig zijn. Bij een Volkswagen lease zakelijk weet je elke maand welk bedrag je kwijt bent. Dit termijnbedrag is afhankelijk van een eventuele aanbetaling of het afspreken van een slotbedrag. Je kunt zo het leasebedrag per maand dus omlaag brengen. Ondertussen ben je tijdens de aflossingsperiode gewoon eigenaar van jouw Volkswagen!

3. Kredietverstrekkers sluiten vaak leningen af tegen ongunstige voorwaarden. Denk aan een hoge rente. Ga dus niet zomaar een lening afsluiten bij de bank wanneer je een Volkswagen bedrijfsvoertuig aan wil schaffen. En je hoeft ook zeker niet de bedrijfskas te plunderen voor zo’n grote eenmalige uitgave. Met leasen ben je namelijk veel gunstiger uit! Je profiteert anders dan bij de bank van een gunstige rente. En omdat je de auto voor zakelijk gebruik aanschaft, kun je de kosten die je voor het zakelijk gebruik maakt als voorbelasting aftrekken.

4. Je kunt kiezen uit een Volkswagen occasion of een nieuw model. Kies je een nieuw model? Dan heb je garantie op de auto. Kies je een occasion? Ook dan ben je verzekerd van een auto met een hoge kwaliteit die perfect is onderhouden. Welke keus je ook maakt, je kunt met elke Volkswagen prima de weg over.

5. Een Volkswagen occasion lease je tegen een zeer gunstig maandbedrag, ook wanneer je een nieuwe model wil. De maandbedragen zijn exclusief BTW maar vergeet niet: de BTW kun je terugvorderen bij de Belastingdienst wanneer je een zakelijke auto leaset. Dus wat dacht je van een Volkswagen Golf Navigator Edition Facelift met stoelverwarming uit 2017? Het maandbedrag ligt op nog geen 311 euro per maand. Ben je op zoek naar een betrouwbare bestelauto? Voor een 4-deurs Volkswagen Caddy diesel uit 2014 bestaan je per maand minder dan 120 euro exclusief BTW. Daar kan een maandbedrag bij een lening van de bank of een kredietverstrekker niet tegenop!

Volkswagen Up lease 99 euro

Je zoekt natuurlijk de meest gunstige lease deal voor je Volkswagen. Met auto.nl kies je gemakkelijk online jouw favoriete model tegen een voordelige prijs en een lage rente. Auto.nl werkt digitaal en kan zo de kosten laag houden. En dat ga jij merken. Kijk direct voor het gehele aanbod op de website en lease of koop meteen voordelig jouw Volkswagen!

volkswagen review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *