Tesla lease zakelijk

Kies voor duurzaam met een auto via Tesla lease zakelijk!

Vandaag de dag letten veel ondernemers op duurzaam en jouw klanten doen dit mogelijk ook. Rijd je dus een Tesla, dan straal je uit dat je een moderne ondernemer bent die weet wat speelt in de wereld. Bij Tesla lease zakelijk rijd je al een elektrische auto voor een scherp maandbedrag!
Tesla lease zakelijk

Wat zijn de voordelen van Tesla lease zakelijk?

Tesla staat voor duurzaam en modern en het nieuwe autorijden. Als ondernemer wil jij deze normen en waarden natuurlijk ook vertegenwoordigen!

1. Kies je voor een Tesla lease zakelijk, dan heb je de keuze uit diverse modellen. Daarmee bepaal je ook zelf hoe hoog het maandbedrag wordt want hoe nieuwer, hoe hoger. Een elektrische Tesla rijden is natuurlijk wat duurder dan een benzine- of dieselvoertuig maar dankzij een vast leasebedrag per maand kun je zeker op een betaalbare manier in een Tesla rijden.

2. Financial lease is aantrekkelijk omdat je een vast maandbedrag kwijt bent. Je weet dus elke maand waar je aan toe bent als ondernemer en dat is gunstig. Het maandbedrag dat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van of je een aanbetaling of slotbedrag afspreekt met het leasebedrijf. Wanneer je dit doet, dan wordt het maandelijkse termijnbedrag vaak wat lager. Hoe dan ook, je bent bij het tekenen van de leaseovereenkomst direct economisch eigenaar van jouw zakelijke Tesla.

3. Een Tesla leasen is gunstiger dan een banklening. De rente is bij een leasebedrijf vaak lager. Je hoeft dus geen lening af te sluiten tegen een ongunstige rente of de bedrijfskas aan te spreken om in een Tesla te rijden. Met leasen ben je gunstig uit en hoef je niet in één keer een groot bedrag neer te leggen om een Tesla te kopen. Bovendien zijn er fiscale voordelen, want bij zakelijk gebruik kun je de BTW aftrekken bij de Belasting.

4. Met een Tesla ben je een trendsetter maar ook zeker een duurzame ondernemer. Dat kan naar een klant toe een mooi visitekaartje zijn want steeds meer mensen zijn zich bewust van het milieu en het belang van duurzaamheid. Lease je dus een Tesla, dan straal je dit als ondernemer ook zeker uit en dit kan meer klanten trekken.

5. Een Tesla lease je tegen gunstige voorwaarden, afhankelijk van het aantal kilometers en het jaartal. Voor nog geen 733 euro per maand rijd jij als ondernemer in een Tesla Model S uit 2013 en voor minder dan 900 euro per maand lease je een Tesla Model S uit 2014. Wil je een nog recenter model, dan loopt het maandbedrag uiteraard ook wat op.

Kies jouw perfecte Tesla en lease direct!

Als ondernemer wil je de perfecte leasedeal voor je Tesla. Met Mobility Service Finance kies je simpel en online jouw favoriete model, gebaseerd op jouw wensen. Het maandbedrag en de rente zijn zo laag mogelijk gehouden omdat Mobility Service Finance de kosten drukt door volledig digitaal te werken. Er worden dus geen kosten doorberekend aan jou als ondernemer en dat merk je. Benieuwd naar het aanbod? Kijk meteen op de website en lease jouw zakelijke Tesla vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *