Saab review

Kies voor een krachtige en veilige auto met de Saab!

Een auto moet betrouwbaar en veilig zijn en tegelijkertijd een strak design hebben. Dan is Saab een perfecte keuze. En wanneer je de Saab gaat leasen, ben je niet alleen verzekerd van een krachtige auto, maar weet je ook precies waar je elke maand aan toe bent met vaste leasebedragen en een scherpe rente.
Saab lease zakelijk

Kies ervoor om de Saab te leasen!

Saab staat bekend als een auto die niet alleen zeer betrouwbaar is maar ook nog eens een prettig rijcomfort heeft. Het Zweedse merk is de laatste jaren wat in de vergetelheid geraakt maar dat is onterecht want met zijn zakelijke en luxe uitstraling is dit een zeer geschikte bedrijfsauto. En omdat het niet het meest gewilde merk is, lease je een Saab tegen zeer scherpe prijzen.

1. Een belangrijk voordeel bij leasen is dat je een auto kunt kopen maar dat je deze niet direct helemaal hoeft te betalen. Met leasen kun je kiezen om wel een aanbetaling te doen of een slottermijn te betalen, en in de tussentijd betaal je een vast bedrag per maand. Alles wordt vastgelegd dus je weet precies waar je aan toe bent. Ondertussen ben je wel gewoon de economisch eigenaar van de Saab zonder dat je in één keer een grote investering doet.

2. Leasen is ook gunstiger dan geld lenen bij de bank om een auto te kopen. Vaak rekent de bank een hogere rente dan de leasemaatschappij. Bovendien staat de rente vaak vast bij het leasebedrijf, terwijl de bank deze tijdens de aflossingsperiode kan verhogen. Ook zijn de leenvoorwaarden voor het MKB en ZZP’ers vaak ongunstig bij de bank.

3. Kies je ervoor om een auto te leasen, dan zijn er ook fiscale voordelen. Je mag de BTW op de kosten om zakelijk te leasen namelijk als voorbelasting aftrekken bij de Belastingdienst. Dit geldt ook voor de BTW op andere kosten die je maakt om met de Saab te rijden, zoals bijvoorbeeld de BTW op onderhoudskosten.

4. Met leasen kies je zelf of je een nieuwe auto leaset of een occasion. Lease je een compleet nieuwe auto, dan heb je fabrieksgarantie. Ga je toch voor een occasion, dan is de auto ook goed onderhouden.

5. Het voordeel van een Saab leasen is dat je tegen scherpe prijzen een goede auto rijdt. Wat dacht je van een 4-deurs Saab 9-3 sedan uit 2011 voor nog geen 262 euro per maand exclusief BTW. Of hetzelfde model uit 2008 voor nog geen 121,50 euro per maand. Heb je liever een sportief model? Wat te denken van een Saab 9-3 cabriolet uit 2008 voor minder dan 200 euro per maand!

Kies vandaag voor een Saab auto!

Ga voor een auto met rijcomfort en de perfecte uitstraling. Lease een Saab! Bij auto.nl kun je makkelijk online een auto leasen of kopen. Auto.nl biedt scherpe prijzen zonder onnodige kosten omdat er alleen maar digitaal wordt gewerkt. Op de website vind je het hele aanbod. Lease of koop dus vandaag nog een Saab!

saab 9 5 aero

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *