Review Mitsubishi

Kies voor geavanceerd autorijden met Mitsubishi!

Wil je in een auto rijden die voorzien is van de nieuwste technologie en bovendien veilig is? Dan is de keus voor een Mitsubishi snel gemaakt. En wanneer je een Mitsubishi leaset  rijd je ook nog eens voordelig, dankzij een vast bedrag per maand en een lage bijtelling.
review mitsubishi outlander

Waarom kies je voor Mitsubishi?

Zeg je Mitsubishi, dan zeg je Japanse innovatie. Die automerk staat vooraan als het gaat om technologische ontwikkelingen en veiligheid.

1. Mitsubishi heeft een breed scala aan modellen dus het is een zeer geschikte auto om te leasen. Of je nu een MKB’er bent die ruimte nodig heeft om spullen te vervoeren, of een net startende ondernemer die een degelijke personenauto wil als rijdend visitekaartje voor het bedrijf.

2. Mitsubishi biedt niet alleen een grote keuze aan auto’s, maar je rijdt ook nog eens zeer betaalbaar. Neem een Mitsubishi L200 pickup uit 2016. Die rijd je al vanaf minder dan 430 euro per maand. Vind je een ouder model geen probleem? Voor net 100 euro per maand rijd je een 5-deurs Mitsubishi Colt uit 2010. Verder lease je een Mitsubishi Outlander uit 2016 met slechts 15 procent bijtelling al voor minder dan 545 euro per maand.

3. Een groot voordeel van leasen is dat je een auto kunt kopen waarvan je ook direct de economisch eigenaar bent, maar waarbij je niet direct een groot bedrag beschikbaar hoeft te hebben. Met leasen betaal je een vast bedrag per maand dus je weet altijd waar je aan toe bent. Je hoeft geen grote bedragen uit de bedrijfskas aan te spreken of een lening met ongunstige voorwaarden af te sluiten bij de bank. En je kunt het maandbedrag zelf lager maken door bij het sluiten van de leaseovereenkomst een aanbetaling te doen of af te spreken dat je aan het eind van de leaseovereenkomst een slottermijn betaalt.

4. Leasen doe je tegen een lagere rente dan wanneer je een lening bij de bank afsluit. Dat scheelt dus in de kosten. Bovendien mag je van de Belastingdienst de BTW aftrekken van kosten die je maakt voor het zakelijk gebruik van de Mitsubishi. Dit geldt ook voor het leasebedrag. Dit voordeel heb je bij een banklening niet.

5. Lease je een Mitsubishi occasion, dan weet je dat je een voordelig en vast bedrag per maand betaalt voor een degelijke auto. Wil je echter een gloednieuwe Mitsubishi, dan kan dan ook met een lease overeenkomst. In dit geval heb je garantie op de auto. Maar of je nu een nieuw model kiest of een occasion; je hebt altijd een auto die in goede staat verkeert.

Wacht niet langer en lease of koop direct een Mitsubishi!

Kies vandaag nog de betrouwbare en geavanceerde Mitsubishi. Bij auto.nl doe je dat gemakkelijk online en altijd tegen een voordelig maandbedrag en een lage rente. Omdat auto.nl louter digitaal werkt, zijn er geen extra kosten die in het leasebedrag zijn doorberekend. Check meteen de website voor het gehele Mitsubishi aanbod en lease of koop vandaag nog jouw ideale auto!
review mitsubishi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *