Review Citroën

Kies voor vooruitstrevend en milieubewust met de Citroën!

Je weet hoe belangrijk duurzaamheid en het milieu zijn. Logisch dus dat je dan kiest voor een Citroën. En met Citroen ben je sowieso gunstig uit dankzij een vast maandbedrag en een scherpe rente. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
review citroen c3

De voordelen van de Citroën 

Het Franse Citroën staat bekend om zijn vooruitstrevendheid als het gaat om de nieuwste technologie. Tegelijkertijd is dit merk milieubewust en dat gaat goed samen met een eigenaar die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

1. Het grootste voordeel van een Citroën leasen is dat je niet in één keer een groot bedrag moet betalen om de auto te kopen, maar dat je in vaste maandbedragen de auto af betaalt. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt er bovendien voor kiezen om het maandbedrag te verlagen door vooraf een aanbetaling te doen. Of door juist achteraf nog een slottermijn te betalen. Zo wordt het leasebedrag van jouw zakelijke Citroën per maand lager.

2. Leasen is ook gunstiger dan geld lenen bij de bank, omdat de voorwaarden daar meestal niet in jouw voordeel zijn. Denk alleen al aan de rente die bij een kredietverstrekker vaak hoog is en tijdens de aflossingsperiode kan worden aangepast. De leasemaatschappij kan vaak een veel scherpere rente bieden. En kies je voor leasen, dan kun je de BTW op de kosten bovendien ook nog eens terugvorderen bij de Belastingdienst.

3. Lease je een Citroën, dan heb je de keus uit allerlei modellen. Van bestelauto tot bestelbus, cabriolet of sedan. Je weet welke auto het beste bij jou past en hierop gebaseerd kun je dus de perfecte Citroën uitkiezen.

4. Een ander voordeel van leasen is dat je tegen een scherp maandbedrag een gloednieuwe Citroën kunt rijden. En dit met fabrieksgarantie. Maar ook wanneer je een Citroën occasion leaset, kun je er zeker van zijn dat je met een perfect onderhouden auto de weg op gaat.

5. Het leasen van een Citroën is niet duur. Ben je iemand die producten moet bezorgen of veel ruimte wil, dan lease je gemakkelijk een Citroen Berlingo bestelbus met schuifdeur uit 2015 voor minder dan 165 euro per maand exclusief BTW. Of wat te denken van een Citroën Jumper 5-deurs uit 2015 voor nog geen 238 per maand. Lease je liever een sedan, kies dan een Citroën C5 uit 2011 en betaal minder dan 110 euro per maand.

Lease of koop direct jouw ideale Citroën!

Kies voor innovatie en milieubewust met Citroën. Bij auto.nl lease of koop je jouw favoriete model snel en simpel online. Dit gaat geheel digitaal waardoor auto.nl geen onnodige kosten hoeft door te berekenen aan jou als klant. Dit merk je in een scherp leasebedrag per maand en een lagere rente dan bij een bank. Kijk op de website voor het hele aanbod aan Citroën auto’s en lease of koop jouw ideale bedrijfsauto!

review citroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *