Kies voor een eigentijdse en elegante auto met Peugeot 

Peugeot 108 private lease

Je wil een auto waarin je comfortabel rijdt maar ook een voertuig waarmee je het bedrijf goed vertegenwoordigt. Dan is een eigentijdse en elegante Peugeot de perfecte auto! Elke maand weet je bovendien waar je financieel aan toe bent met de Peugeot.

Voordelen van de Peugeot 

Het Franse Peugeot is niet alleen een betrouwbaar merk maar ook een bekroonde auto. De modellen van Peugeot scoren dan ook hoog bij autoliefhebbers.

1. Met een Peugeot heb je een ruime keus uit allerlei modellen. Kies je een elegant model of heb je liever iets sportiefs? Wil je juist een bedrijfsauto? Kies je altijd de Peugeot die bij jou past!

2. Auto.nl is de ideale optie om een auto aan te schaffen zonder in één keer een hoog aankoopbedrag kwijt te zijn. Lease of koop je een Peugeot en doe je een aanbetaling of spreek je een slotbedrag af? Dan is het maandelijkse termijnbedrag lager. En dit terwijl je wel gewoon de economisch eigenaar bent van de auto. Je weet elke maand waar je aan toe bent met een vast termijnbedrag en een lage rente. Maar de bedrijfskas heeft er niet onder te lijden!

3. Banken rekenen vaak een hoge rente bij een lening. Laat je dus niet verleiden tot het afsluiten van een kredietovereenkomst waarbij de rente op elk moment in de aflossingsperiode verhoogd kan worden. En waarom zou je de bedrijfskas aanspreken om een auto te kopen? Bij het leasen van een auto profiteer je van een gunstig rentetarief. En voor ondernemers is er nog een bijkomend voordeel bij Peugeot lease: bij het zakelijk gebruik van de auto, kun je de BTW aftrekken als voorbelasting bij de Belastingdienst. Dit is een gunstige regeling voor elke ondernemer: of je nu een ervaren MKB’er bent of net gestart bent met je eigen bedrijf!

4. Peugeot heeft een ruime keuze auto’s, van sportief tot klassiek. Maar ook eigentijds. Afhankelijk van aantal kilometers en de leeftijd kun je zeer voordelig een Peugeot leasen. Het maandbedrag is exclusief BTW maar die kun je dus terugvorderen bij de Belastingdienst. Kies je bijvoorbeeld voor een 4-deurs Peugeot 108 uit 2015, dan kost dit je nog geen 160 euro per maand, exclusief BTW. Heb je liever een Peugeot 2-deurs bestelwagen uit 2016? Dan ben je per maand zo’n 210 euro exclusief BTW kwijt. Ten opzichte van een maandelijkse aflossing op een lening bij de bank, zijn dit dus zeer acceptabele bedragen!

5. Je kunt ook kiezen voor een nieuwe Peugeot, wanneer je geen occasion wil. Dan heb je garantie op het voertuig maar het maandelijkse termijnbedrag ligt ook hoger. Kies je wel voor een occasion, dan ben je altijd verzekerd van een goed onderhouden auto.

Peugeot 108 private lease 109 euro

Op zoek naar een Peugeot? Kies simpel en snel online jouw favoriete model bij auto.nl. Er is een breed scala aan modellen. En dit tegen een zeer gunstige prijs en een scherpe rente. Omdat auto.nl volledig digitaal werkt, blijven de kosten laag. En daar profiteer jij van. Kijk daarom vandaag nog op de website en lease direct nog jouw Peugeot!
review peugeot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *