Opel review

Een Opel leasen of kopen? Een uitstekend plan!

Je bent natuurlijk op zoek bent naar een degelijke, mooie én betaalbare auto is het leasen van een Opel een uitstekend plan. Opels staan niet alleen bekend als degelijke middenklasse-auto’s met veel uitstraling, maar ook vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maar een Opel leasen biedt jou nog tal van voordelen. Lees ze hieronder eens rustig door en laat je overtuigen door de pre’s en de klasse van het merk Opel!

Opel lease zakelijk

De vijf grote voordelen van Opel leasen

1. Met een Opel kom je altijd representatief voor de dag op een afspraak. Dit degelijke Duitse merk wekt vertrouwen, welk model je ook kiest!

2. Het merk Opel biedt een ruime keuze aan voordelige én luxe modellen. De keuze is omvangrijk en er zit altijd wel een auto tussen die precies bij jouw bedrijf en jouw stijl past. Wil je echt opvallen met een luxueuze en sportieve zakenauto, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de super sportieve en elegante Opel Insignia Sports Tourer. Als je beurs wat bescheidener is, is de Opel Corsa 3-deurs een goede optie. Een kleine stadsauto is ook mogelijk, dan kies je voor de zuinige en voordelige Opel Karl. Of wil je juist een kleiner of iets groter busje? Geen probleem: de Opel Combo en de Opel Vivaro zijn uitstekende en goed betaalbare oplossingen!

3. Opel is relatief voordelig als leasemerk. Zo kun je al voor 214 euro per maand in een vrijwel nieuwe Opel Corsa rijden. Terwijl je de sportieve en een nagenoeg nieuwe Opel Astra 1.4 Turbo al voor 292 euro per maand least. Dat zijn nog eens voordelige tarieven!

4. Als je een Opel least, krijg je een vaste leaseprijs. Zo weet je precies wat je per maand kwijt bent aan kosten en kom je niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. De kosten zijn all-in, inclusief verzekering, onderhoud, APK en eventuele schade. Alleen de benzinekosten zijn voor jouw rekening.

5. Als je vaak lange afstanden rijdt, kun je ook kiezen voor een relatief voordelige dieselauto van Opel. Of je kiest voor een hybride variant of een elektrische auto. Kortom: met een Opel kunnen al jouw wensen vervult worden. Opel biedt je namelijk tal van leaseauto’s, compleet verzorgd en op maat!

Lease of koop nu jouw Opel – regel het eenvoudig en voordelig online

Aarzel niet langer en maak net als veel anderen die jou al voorgingen ook een verstandige keuze. Kies voor het merk Opel. Met een Opel profiteer je van alle hiervoor genoemde voordelen die een Opel jou biedt. Regel nu jouw favoriete auto online, snel en voordelig. En binnenkort rijd je naar je volgende afspraak in jouw favoriete model Opel.
opel review

Reactie (1)

  • tesavalk| 13 november 2017

    Dankje voor de hulp in deze vraag. Ik kwam op jouw website terrecht en vond informatie van goede kwaliteit op het gebied van auto’s leasen.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *