Kies voor compact autorijden met Mini Cooper!

Mini Cooper leasen 99 euro

Bij een Mini denk je allereerst aan compact en misschien zelfs schattig, maar dit is ook zeker een zeer sportieve en trendy auto die geschikt is jou. En wanneer je de Mini gaat leasen, ben je zeker voordelig uit omdat je een vast bedrag per maand betaalt zonder bijkomende onverwachte kosten.

mini cooper leasen 99 euro

Voordelen van de Mini Cooper 

Het voormalige Britse merk Mini kende de afgelopen jaren een revival en is niet langer alleen een lief en schattig autootje maar absoluut een volwaardig en trendy voertuig voor de perfecte zakelijke vertegenwoordiging.

1. Het rijden van een Mini hoeft je zeker niet te beperken in de mogelijkheden want er is genoeg keuze om een Mini te rijden. Of het nu een 3-deurs is, een 5-deurs of een sportieve cabriolet. Je kiest zelf dus hoe ruim je de auto wil hebben.

2. De keuze voor een Mini is niet alleen reuze, maar ook zeer betaalbaar! Wat te denken van een Mini Cooper Cabrio uit 2014 voor net 227 euro per maand? Of een 5-deurs Mini Countrymen uit 2011 voor nog geen 236 euro per maand. Lease je een Mini uit de Minimalist Businessline uit 2013, dan ben je per maand minder dan 184 euro kwijt. De leasebedragen zijn exclusief BTW maar diezelfde BTW mag je wel als voorbelasting bij de Belastingdienst aftrekken. Zo rijd je dus voordelig rond in een opvallend voertuig.

3. Leasen is niet alleen goedkoop. Het betekent ook zekerheid want je weet elke maand waar je aan toe bent. Het leasebedrag staat vast en kun je mede bepalen door bijvoorbeeld vooraf al een aanbetaling te doen. Daarmee verlaag je het totale leasebedrag. Je kunt er ook voor kiezen om bij het eind van de leaseovereenkomst nog een slottermijn te betalen. In de tussentijd zijn de kosten per maand dan al wel lager. Wel ben je gewoon de eigenaar van jouw zakelijke Mini.

4. Bij geld lenen wordt rente gerekend. Bij leasen ook. Maar die rente is bij leasen vaak lager dan bij een banklening. Zo is leasen dus voordeliger. Ook zijn er fiscale voordelen die je bij de bank niet hebt. En je hoeft bij leasen niet in één keer het hele aankoopbedrag te betalen, waardoor de bedrijfsliquiditeit ook niet in het geding komt.

5. Het voordeel bij leasen is verder dat je zelf kiest of je een nieuwe Mini wil of een occasion. Bij een gloednieuwe auto heb je garantie op het voertuig. Ook wanneer je leaset. Kies je voor een Mini occasion, dan is het leasebedrag per maand lager, maar heb je ook een auto die goed onderhouden is.

Mini leasen 99 euro per maand

Bij auto.nl kies je simpel online uit een breed aanbod compacte en sportieve Mini’s. Auto.nl regelt alles digitaal en kan daardoor de meest voordelige maandbedragen en rente bieden. Check nu direct het gehele assortiment aan Mini auto’s op de website en lease vandaag nog jouw favoriete model!

mini cooper review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *