Mercedes review

Een Mercedes leasen: een goed idee!

Het is een uitstekende beslissing als je kiest voor een Mercedes. Dit Duitse topmerk staat bekend vanwege zijn grote betrouwbaarheid, sportieve uitstraling, ruime aanbod aan modellen en uitstekende betaalbaarheid. Mercedes staat voor Duitse degelijkheid ten top. Mercedes is voor iedereen een geschikte keuze.

Het beeld bestaat nog wel dat Mercedessen alleen voor echt succesvolle bedrijven en ondernemers zijn weggelegd. Een Mercedes zou je alleen kunnen rijden als je stinkend rijk bent en goed zaken hebt gedaan. Maar dat is allang niet meer zo. Een Mercedes is tegenwoordig uitstekend betaalbaar, mede omdat het merk Mercedes typen auto’s aanbiedt in diverse prijsklassen. Zo kun je kiezen voor een compleet nieuwe Mercedes , maar ook voor een kwalitatief vaak even goede occasion. Mercedes-leaseauto’s bieden dus voor elk wat wils. Of je nu ‘stinkend rijk’ bent of een ‘gewone’ ondernemer met een doorsnee beurs.

mercedes c 63 amg

De voordelen van het leasen van een Mercedes

Het leasen van een Mercedes heeft flink wat voordelen, in vergelijking met bijvoorbeeld het zelf aanschaffen van een auto of het leasen van een minder toonaangevend merk. Wat zijn zoals die voordelen? We hebben ze hieronder overzichtelijk voor jou op een rijtje gezet:

1. Alle kosten zijn bij het leasen van een Mercedes Benz inbegrepen, zoals onderhoud, verzekering, eventuele reparaties, enzovoort. Alleen de benzine betaal je zelf. Je weet dus van tevoren wat je als vast bedrag per maand betaalt en komt niet voor onverwachte financiële uitgaven te staan.

2. Doordat je een Mercedes tegenwoordig volledig online kunt leasen, scheelt dat enorm in de kosten. Je kiest voor het leasen en betaalt veel minder rente dan bijvoorbeeld banken rekenen.

3. Een van de grote voordelen van het merk Mercedes is de enorme keuze aan modellen in diverse prijsklassen. Zo kun je kiezen voor een Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback, maar ook voor een E-Klasse Limousine, de bedrijfsbus Mercedes-Benz Vito of de Mercedes-Benz SLC Roadster. En dan hebben we nog maar een handjevol van de tientallen beschikbare modellen genoemd.

4. Met een Mercedes kom je op afspraken altijd stijlvol en representatief voor de dag. Kom je met een Mercedes bij jouw afspraak aan, dan nemen ze je meteen serieus!

Kies nu voor de Mercedes 

Jouw Mercedes lease of koop je snel, eenvoudig en met garantie op een topservice. Bekijk nu het ruime en scherp geprijsde aanbod op onze website en laat je overtuigen door de ultieme klasse en het comfort van de diverse modellen Mercedes. En wellicht rijd jij binnenkort in een elegante, prachtige Mercedes. Indruk maken op iedereen ga je dan zeker doen. En dat tegen de meest voordelige prijzen op de markt.

mercedes review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *