Kies voor betaalbare kwaliteit met de Kia!

Lease Kia Picanto 99 euro

Je wil natuurlijk een betaalbare auto van hoge kwaliteit. Dus kies je voor Kia. En met de Kia rijd je ook nog eens jouw ideale auto tegen de meest gunstige voorwaarden.
Lease Kia Picanto 99 euro

Voordelen van de Kia 

Het Zuid-Koreaanse Kia staat bekend om zijn auto’s van hoge kwaliteit die zeer betaalbaar zijn. Perfect dus voor iedereen die deze auto wil kopen of leasen.

1. Met Kia kun je alle kanten op. Benzine, hybride. Een solide personenauto of liever een sportieve SUV? De keus is zeer uitgebreid dus is er voor iedereen een geschikte Kia te vinden.

2. Bij leasen betaal je een vast bedrag per maand. Dan weet je altijd waar je aan toe bent. De voorwaarden liggen vast dus er zijn geen verrassingen. Zo word je dus de eigenaar van een bedrijfsauto zonder dat je direct het hele aankoopbedrag betaalt. En wil je het maandbedrag om een Kia te leasen lager laten uitkomen? Kies er dan voor een aanbetaling te doen bij het leasebedrijf. Of spreek af om een hogere slottermijn te betalen.

3. Leasen doe je tegen een lagere rente dan wanneer je besluit een lening bij de bank af te sluiten. Kredietverstrekkers kunnen de rente tijdens de aflossingsperiode namelijk nog weleens verhogen. Een ander voordeel van leasen is er op fiscaal vlak: je mag de BTW van de kosten voor het leasen van een auto namelijk aftrekken van de Belastingdienst. Dit geldt ook voor de BTW op andere kosten die je maakt voor zakelijk rijden met de Kia.

4. Bij leasen kun je kiezen uit een nieuwe auto of een occasion. Bij een nieuwe Kia krijg je fabrieksgarantie dus dat is mooi meegenomen. Je rijdt in een spiksplinternieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Kies je toch liever voor een occasion, dan kun je er ook zeker van zijn dat deze auto in uitstekende staat is.

5. Je rijdt al in een Kia Picanto 5-deurs uit 2016 voor minder dan 162 euro per maand exclusief BTW of een Kia Sportage 5-deurs uit 2015 voor net 331 euro per maand. Kies je een wat ouder model, zoals een 5-deurs Kia Rio uit 2012, dan betaal je circa 110 euro per maand. Lease je liever een gloednieuwe 5-deurs Kia Niro hybride uit 2017? Dan betaal je per maand 373 euro. Je kunt dus voordelig een Kia rijden. En de BTW mag je als voorbelasting aftrekken dus ben je altijd gunstiger uit dan bij een lening bij de bank.

Kia leasen 99 euro

Via auto.nl kies je uit een breed scala aan Kia modellen. Je doet simpel en snel online een leaseaanvraag. Omdat auto.nl alles digitaal afhandelt, worden de kosten zo laag mogelijk gehouden en betaal je dus een zeer scherp maandbedrag en een lage rente. Zo profiteer je als klant dus altijd van de meest gunstige voorwaarden. Kijk voor het gehele aanbod direct op de website en lease vandaag nog een de Kia!

Review kia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *