Honda review

Kies voor een slimme, krachtige Honda auto!

Bij een auto kies je het liefst voor een slimme auto die goed op de weg ligt en krachtig is. Met Honda heb je dan absoluut een auto met pit. Kies je bovendien voor het leasen van een Honda, dan rijd je ook nog eens voordelig want je betaalt een vast bedrag per maand.
Honda lease zakelijk

Waarom kiezen om voor Honda te leasen?

Denk je aan Honda, dan denk je aan Japanse innovatie. Aan veilige auto’s die net even wat extra’s hebben. Perfect dus voor iedereen die meer verlangt van zijn auto.

1. Honda heeft een zeer uitgebreid assortiment aan modellen dus is er voor iedereen wat wils. Afhankelijk van waar jij de auto voor gebruikt, kies je voor sportief, compact, robuust of juist elegant.

2. Het grootste voordeel van leasen is dat je een vast bedrag per maand betaalt. Alles wordt vastgelegd in het leasecontract zodat je precies weet waar je aan toe bent. En ook al lease je jouw zakelijke Honda, je bent wel gewoon de eigenaar van de auto. Het voordeel is dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te reserveren om de aankoop te doen. En wil je een lager leasebedrag per maand? Spreek dan met het leasebedrijf af dat je een aanbetaling doet. Of dat je aan het eind van de leaseovereenkomst een slottermijn aflost waardoor de tussenliggende termijnen lager worden.

3. Leasen brengt nog een belangrijk voordeel met zich mee. De rente is namelijk veel lager dan bij de bank waar men afhankelijk is van de hoogte van de marktrente. Een ander bijkomend voordeel van een auto leasen is dat je de BTW op gemaakte kosten door zakelijk gebruik van de Honda als voorbelasting kunt aftrekken bij de Belastingdienst. Zo ben je dus veel voordeliger uit dan wanneer je een lening afsluit bij een kredietverstrekker of bank.

4. Bij leasen kies je een nieuwe auto tegen een voordelig maandbedrag. Dan heb je het voordeel van een compleet nieuw model met fabrieksgarantie maar kost je dat geen kapitaal. Besluit je een Honda occasion te leasen? Wees gerust: ook dan heb je een auto in een prima staat waarmee je zo de weg op kan.

5. De keuze is reuze met een Honda en zeer betaalbaar. Wil je een spiksplinternieuwe 5-deurs Honda Jazz uit 2017 rijden? Dat doe je al voor minder dan 273 euro per maand exclusief BTW. Kies je voor een 5-deurs Honda Jazz uit 2013, dan betaal je slechts zo’n 148 euro per maand. Wil je liever iets sportiefs? Een 5-deurs Honda Civic uit 2012 rijd je al voor 133 euro per maand.

Lease of koop vandaag nog een Honda!

Via auto.nl heb je altijd een ruime keuze uit Honda modellen om mee te rijden. Je doet de leaseaanvraag makkelijk online. Auto.nl regelt alles digitaal en weet zo de kosten laag te houden. Dit merk jij als klant door de gunstige leasevoorwaarden, een vast maandbedrag plus een lage rente. Op de website vind je het complete aanbod. Wacht dus niet af en lease of koop vandaag nog jouw ideale Honda!

dacia review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *