Ford review

Kies voor een goede mobiliteit met de Ford

Het is belangrijk dat de mobiliteit goed geregeld is, zodat je op tijd en veilig op jouw bestemming kunt komen. Dit betekent een goed leasecontract, maar ook zeker een goede en betrouwbare auto. Ford heeft dit allemaal en zorgt ervoor dat je een goede, betrouwbare auto hebt en overal waar zo nodig is heen kunt rijden. Zo ben je op tijd bij jouw afspraken en ben je ervan verzekerd dat je veilig onderweg bent.

ford fiesta review

Ford is tegenwoordig in alle segmenten aanwezig: van kleinere auto’s zoals de Ford Ka of de Ford Fiësta tot grotere en ruimere voertuigen zoals de Ford Mondeo of de Ford Ranger. Vele modellen, zowel om te leasen of te kopen. Door de vele modellen en de vele opties is Ford leverbaar in verschillende bijtellingscategorieën, waardoor het op zakelijk gebied er voor elke ondernemer en elke werknemer een passende lease auto te vinden is. Natuurlijk is de Ford prima voor privé gelegenheden.

Waarom kiezen om Ford te leasen?

Ford auto’s hebben een aantal voordelen. Zo zijn er, zoals gezegd, vele modellen, waardoor er voor iedereen een passende auto te vinden is. De Ford Focus, bijvoorbeeld, is een betrouwbare, wendbare auto met een goede wegligging. De Fiesta, om nog een voorbeeld te noemen, is volgens de ANWB een “echte Ford en dat is vooral een compliment.” Onder andere het precieze sturen zorgt ervoor dat de auto een plezier is om te rijden. Naast deze modellen komen ook de Ford Mondeo, de Ford Kuga en de andere modellen goed uit alle tests, zowel door consumenten als bedrijven. Het leasen van een Ford is dus zeker een goed idee.

Het leasen van een Ford geeft je een aantal zekerheden. Zo heb je vaste maandlasten en hoef je niet ineens een grote investering te doen. Daarnaast rijd je een representatieve en betrouwbare auto. Door de vaste rente en het vaste termijnbedrag ben je niet alleen zeker van je maandlasten: dit zorgt er ook voor dat je kunt investeren zonder verlies van liquiditeit. Echter zijn er ook andere mogelijkheden: mocht je bijvoorbeeld een lager maandbedrag willen, is het ook een optie om vooraf een aanbetaling te doen, of juist een slottermijn op te nemen. Ook heeft het andere financiële voordelen om te kiezen voor het leasen van een Ford te gaan: de banken verstrekken steeds minder leningen aan het MKB, dus financial lease is vaak een zeer bewuste en goede keuze van veel ondernemers.

Kies vandaag nog jouw Ford auto!

Naast financiële voordelen bieden wij nog andere voordelen. Maak gebruik van alle voordelen die wij hebben voor jou, neem een kijkje op onze site en laat je verrassen door alle opties en voordelen. Wil je dus voordelig leasen? Ford biedt alles voor jou als klant, dus ga voor Ford.

ford review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *